Izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021

Spoštovani starši, skrbniki!

Vlada RS je sledila predlogu strokovne skupine in se odločila za zaprtje države od četrtka, 1. 4. 2021, do vključno nedelje, 11. 4. 2021.

V tem obdobju bo vzgojno-izobraževalno delo za vse učence od 1. do 9. razreda potekalo na daljavo po ustaljenem načinu preko Arnesovih spletnih učilnicah in videokonferenčnega sistema Zoom. V kolikor imate težave z računalniško opremo ali internetom se čimprej obrnite na šolsko računalničarko Danjelo Gustinčič (danjela.cupin@guest.arnes.si).

Izjemoma bo šola odprta le za učence prvega triletja, ki bodo potrebovali nujno varstvo. Učenci so do nujnega varstva upravičeni, če sta oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), tj. v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji ter zaposleni v poklicnih gasilskih enotah. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Naprošamo vas, da vsi tisti, ki boste potrebovali nujno varstvo in izpolnjujete zgoraj navedene pogoje, izpolnite prijavo na priloženi povezavi najkasneje do srede, 31. 3. 2021, do 11.00. Do nujnega varstva bodo upravičeni učenci, katerih starši bodo s strani delodajalca do srede dostavili potrdilo o opravičenosti do nujnega varstva v tajništvo šole. Obrazec je priloga temu obvestilu. OBRAZEC

Nujno varstvo bodo izvajali strokovni delavci, ki niso razredniki in ki ne izvajajo pouka na daljavo.

Prav tako bo na šoli možno prevzeti topel obrok, do katerega so upravičeni učenci, ki imajo subvencionirano kosilo s strani države ali občine. Na obrok se lahko naročite do srede, 31. 3. 2021, do 11.00 v tajništvu šole oz. po e-pošti: kuhinja.os-hrvatini@guest.arnes.si.

Želim Vam veliko zdravja ter lepe velikonočne praznike v krogu svojih najdražjih.

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)