OBVESTILO UČENCEM IN STARŠEM O POSTOPNEM VRAČANJU V ŠOLO

Drage učenke in učenci, spoštovani starši,

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je osnovnim šolam v devetih regijah sporočilo, da se s torkom osnovne šole ponovno odpirajo za najmlajše.

Odpiranje šol za učenke in učence prvega triletja velja tudi v naši Obalno-kraški regiji. Od torke, 26. 1. 2021, vzgojno-izobraževalno delo za učence od 1. do vključno 3. razreda poteka v prostorih šole.

Pouk za starejše učence bo še vedno potekal na daljavo.

V skladu z navodili bomo na OŠ Hrvatini v naslednjih dneh pripravili vse potrebno za pričetek pouka in vas najkasneje do ponedeljka, 25. 1. 2021, seznanili z vsemi podrobnostmi in protokoli vračanja v šolo. Vljudno vas prosimo, da v ponedeljek preverite informacije o vračanju v šolo, ki jih bomo objavili na šolski spletni strani.

Zagotavljanje toplih obrokov bo v ponedeljek, 25. 1. 2021, nemoteno potekalo za vse, ki ste na prevzem toplega obroka prijavljeni. Od torka, 26. 1. 2021, bo prevzem toplega obroka možen le za prijavljene učence od 4. do 9. razreda, saj bodo mlajši učenci kosili v šoli.

Vrnitve učencev se na šoli zelo veselimo. Vsi se bomo potrudili, da bo potekala varno in da se bodo učenci v šoli dobro počutili. Verjamem, da sledi obdobje, ki bo za vse nekoliko bolj strese. Zato bodimo vsi strpni, razumevajoči in pozitivno naravni.

Z lepimi pozdravi,

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 185 obiskov, današnjih obiskov 1)