Izobraževanje na daljavo za učence 6.-9. razreda

Spoštovani učenci in starši,

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je odredilo, da se pouk za učence 6.-9. razreda od 19. 10. 2020 do preklica izvaja na daljavo.

Navodila za delo (s povezavami do različnih gradiv) bodo objavljena v Arnesovih spletnih učilnicah (Moodle). Vsa pomembna obvestila bodo objavljena na spletni strani šoli in šolskem Facebook, priporočila, povezave in nasveti za delo na daljavo pa na novi spletni strani IZOBRAŽEVANJE NA DALJAVO, do katere pridete iz šolske spletne strani s klikom na slikico na desni strani.

Vsi strokovni delavci bomo v času delovnih dni med 8.00 in 14.00 dosegljivi preko elektronske pošte, zato nas lahko v primeru nejasnosti ali težav kontaktirajte. V vsakem primeru pa bi želeli, da ste v tedenskih stikih vsaj s svojimi razredničarkami, zato vas prosimo, da starši ali učenci enkrat tedensko kontaktirate svojo razredničarko in ji sporočite, kako ste pri delu uspešni, kje imate težave, kaj vam je všeč …

Če se boste med učenjem na daljavo srečali s tehničnimi težavami glede povezav, odpiranja datotek, nalaganja aplikacij …, se s svojim vprašanjem obrnite na učiteljico Danjelo Gustinčič.

Vse učence oz. starše, ki imate kakršnekoli težave zaradi učenja na daljavo (težave zaradi računalnika, interneta, tiskanja …), naprošamo, da le-to čimprej sporočite svoji razredničarki ali ravnateljici, da poiščemo ustrezno rešitev.

Naši elektronski naslovi so objavljeni pod zavihkom kontakti.

Zavedamo se, da je pred nami čas poln neznank, izzivov in preizkušenj, zato upamo, da bomo s skupnim sodelovanjem uspeli v čim večji meri izpolniti zastavljene vzgojno-izobraževalne cilje.

Želim vam obilo zdravja in mirne dni,

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 184 obiskov, današnjih obiskov 1)