NOVO: spletne učilnice

Spoštovani učenci in starši,

pouk na daljavo gradimo po korakih, vsak teden napredujemo, se učimo in izpopolnjujemo. Z načrtovanimi aktivnostmi spodbujamo aktivno vključevanje in delo vseh učencev v izobraževanje na daljavo.

Vsi, učenci in starši, ste že pokazali veliko mero odgovornosti, samostojnosti, znali ste se organizirati in se povezati s pomočjo različnih programov, aplikacij in družabnih omrežij. Kot kaže, bo to stanje trajalo še nekaj časa in zaradi tega je bilo potrebno način poučevanja na daljavo, načrtovati dolgoročno.

Odločili smo se, da z novim tednom (s torkom, 14. 3. 2020) začnemo navodila za učenje nalagati v spletne učilnice za vsak razred posebej. S tem bomo zagotovili večjo varnost podatkov in lažje načrtovanje ter izvajanje preverjanja in ocenjevanja znanja. V ta namen ste dobili sporočila z navodili ter uporabniškim imenom in geslom za dostop že od razrednikov na vašo e-pošto.

Želimo si vašo odzivnost, želimo si vašo povratno informacijo učitelju o zadovoljstvu učencev in vas. Če ste v kakršnikoli stiski, potrebujete pomoč, nasvet, se obrnite na nas, na razrednike, na svetovalno službo, na izvajalce dodatne pomoči, kjer vam bomo poskušali pomagati.

V spletnih učilnicah vas bomo sprotno obveščali o vseh usmeritvah, ki so povezane s preverjanjem znanja in informacijo o ocenjevanju znanja v osnovni šoli, ki jo bomo pripravili na podlagi sprememb Pravilnika za preverjanje in ocenjevanje znanja, ki je v pripravi.

V naslednjem tednu ko načrtujemo dneve dejavnosti, si odpočite, naredite stvari za nazaj (če je še kaj ostalo) in preživite prijetne praznike z družino.

Ostanite zdravi.

Ravnateljica: Aleksandra Pobega

NAVODILA ZA PRIJAVO V SPLETNO UČNO OKOLJE MOODLE  in NAVODILA za prijavo v mobilnem telefonu ali tablici

(Skupno 996 obiskov, današnjih obiskov 1)