Navodila za pouk na domu

Spoštovani starši in skrbniki,

na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2, odredbe ministra za zdravje in po navodilu okrožnice Ministrstva za izobraževanje znanost in šport, bo v vzgojnoizobraževalnih zavodih začasno prepovedano zbiranje ljudi. To pomeni, da bo tudi naša šola od ponedeljka, 16. 3. 2020, dalje (po odredbi najmanj do 29. 3. 2020) zaprta.

Strokovni delavci šole smo se na ta ukrep pripravili. Šola bo organizirala druge alternativne oblike izobraževanja.

  1. Gradiva, ki jih bodo učitelji pripravili za posamezne razrede, boste starši in učenci dobili na spletni strani šole v meniju Pouk na domu, za vsak razred posebej.
  2. Učenci 8. in 9. razreda bodo prejeli gradiva v spletne učilnice, do katerih so dobili dostop.
  3. V istem meniju so e-naslovi vseh učiteljev. Na njih se lahko obrnete tako starši, skrbniki kot tudi učenci in jih poprosite za dodatna navodila in pomoč pri učenju.
  4. Za pomoč pri učenju učencev s posebnimi potrebami vam bo po elektronski pošti na voljo tudi šolska svetovalna delavka Jasmina Peternelj, specialna pedagoginja Veronika Krečič in inkluzivna pedagoginja Tanja Mikulič.
  5. Za pomoč v primeru težav z organizacijo učenja, težav z motivacijo ali pri čustvenih stiskah in strahu zaradi novonastale situacije s koronavirusom vam bo po elektronski pošti na voljo šolska svetovalna delavka Jasmina Peternelj.

Naprošam Vas, da redno spremljate novice na spletni strani šole.

Napočil je trenutek, da z odgovornim ravnanjem in upoštevanjem ukrepov postavimo zdravje otrok, njihovih bližnjih in ostalih državljanov na prvo mesto.

Verjamem, da bomo skupaj uspeli!

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 283 obiskov, današnjih obiskov 1)