Zaključek šolskega leta

Dragi učenci, starši in zaposleni,

prišel je težko pričakovani čas, ko smo šolsko leto pripeljali do konca.  Naučili smo se veliko novega, prišli do novih spoznanj, dosegli nove uspehe, postali bogatejši za nove izkušnje.

Izpeljali smo mnoge dejavnosti, aktivnosti in učne cilje. Po poti, po kateri smo stopali, so nas spremljale pomembne vrednote, kot so: moč, potrpežljivost, vedrina in optimizem. Z njimi smo si ves čas pomagali zakorakati v nov dan in na svet gledati z mavričnimi očmi.

Brez vas, dragi učenci pravzaprav ne bi šlo. Pohvaliti moram vašo vztrajnost, marljivost in željo po dosegu cilja. Na vrtiljaku učenosti ste uspešno prispeli na cilj in pripravljeni ste na nove, še večje izzive.

Čestitam vsem učencem za dosežene uspehe.

Z dnevom državnosti začenjate svoje počitnice. Naj bodo brezskrbne, veliko se smejte in igrajte, doživljajte nepozabne trenutke … in vnovič na snidenje v mesecu septembru.

Po zaključni prireditvi smo izpeljali srečelov in tako za učence zbrali več kot 1.400 €. Zahvala za to gre predvsem vam staršem in vsem podjetjem, ki so za šolski sklad darovali (Fede&Amore d.o.o, DM, Megaterem koper, Zavarovalnica Triglav, Vina Koper, Ocean, Zavarovalnica Vzajemna, frizerstvo Katarina in mnogi drugi).

Vse dobro vam želim.

(Skupno 179 obiskov, današnjih obiskov 1)