Izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela od 1. 4. 2021 do 11. 4. 2021

Spoštovani starši, skrbniki!

obveščam vas, da je Vlada RS danes, v četrtek, 28. 1. 2021, sprejela spremenjen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki bo objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije.

V Obalno-kraški regiji bo vzgojno-izobraževalno delo za vse učence od 1. do 9. razreda osnovne šole potekalo na daljavo.
Odlok Vlade RS določa tudi izvedbo nujnega varstva za učenke in učence v prvem triletju, za tiste učenke/učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Naprošamo vas, da vsi tisti, ki boste potrebovali nujno varstvo in izpolnjujete zgoraj navedene pogoje, izpolnite prijavo na priloženi povezavi najkasneje do jutri, 29. 1. 2021, do 12.00. Do nujnega varstva bodo upravičeni učenci, katerih starši bodo s strani delodajalca dostavili potrdilo o opravičenosti do nujnega varstva. Obrazec je priloga temu obvestilu. OBRAZEC

Nujno varstvo bodo izvajali strokovni delavci, ki niso razredniki in ki ne izvajajo pouka na daljavo.

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 162 obiskov, današnjih obiskov 1)