GREMO V ŠOLO

Dragi učenci, spoštovani starši,

vsak teden prinaša novosti in nekaterih smo še posebej veseli. Med njimi je zagotovo ta, da smo lahko na šoli spet pozdravili vas, dragi učenci. Drugi prvi šolski dan, kot smo ga poimenovali, je bil precej nenavaden zaradi številnih zaščitnih ukrepov. Vendar so se po sprejemu učencev 1. triletja in teden kasneje devetošolcev, čez otroška lica spet razlili nam znani nasmehi, po učilnicah je zažuborelo od otroških glasov, besed in smeha.

V naslednjem tednu pa se v šolske klopi vračate tudi ostali učenci. V ponedeljek, 1. 6. 2020, se nam priključijo učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6. 2020, pa še učenci od 6. do 8. razreda.

In bomo v šoli spet vsi. Vseh 143. Pouk bomo nadaljevali v matičnih učilnicah, skrbeli bomo za prezračevanje in ustrezno higieno. Pouk, jutranje varstvo, podaljšano bivanje, interesne dejavnosti (razen tiste, ki jih izvajajo zunanji izvajalci) bomo izvajali po urniku, ki smo ga imeli pred pandemijo. Seveda pa še vedno velja, da v šolo pridete samo zdravi učenci.

Spoštovani starši, hvala vam za podporo, mnoge besede pohval in zahval. Vaš prispevek, da je vračanje otrok v šolo potekalo v duhu medsebojnega razumevanja, je dragocen. Upam, da je izkušnja učenja na daljavo prinesla tudi pozitivna spoznanja.

Vsem želim, da bo zadnji mesec uspešen in boste uspešno zaključili vsaj kakšno nalogo, s katero ste se že dlje časa ukvarjali.

Lepo vas pozdravljam.

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)