Prvi dan pouk – sreda, 1. septembra

Dragi učenci, spoštovani starši!

Poletje in s tem poletne počitnice se bližajo h koncu. Na šoli vas pričakujemo v sredo, 1. 9. 2021.

Učenci 4., 7., 8. in 9. razreda odpotujete v šolo v naravi. Vse informacije so vam bile podane na roditeljskih sestankih.

Sprejem prvošolcev in njihovih staršev bo pred šolo ob 10.30 uri. Vabilo na sprejem ste starši prejeli po klasični pošti.

Za učence 2., 3., 5. in 6. razreda se pouk prične ob 8.00, pred šolo se zberite ob 7.45. Prvi dan boste imeli 5 ur pouka, organizirano bo podaljšano bivanje (za vpisane učence). Za prehrano bo poskrbljeno že prvi dan. Naročilo oz. odjavo prehrane uredite v tajništvu šole. Pouk bo potekal po urniku, objavljenem na spletni strani šole v zavihku Urnik.

Učenci boste na razredni uri prejeli vse informacije o šolskem delu in se pogovorili o preventivnih ukrepih. Prinesite šolske torbe (prejeli boste učbenike), beležko in šolske copate.

Vse dodatne informacije o šolskem letu 2021/2022 bodo objavljene na spletni strani šole, predvidoma v ponedeljek, 30. 8. 2021.

Da bi zagotovili varnost vseh udeležencev vzgojno-izobraževalnega procesa in kakovostno organizirali potek dela, vas pozivamo, da v šolo prihajate samo zdravi otroci.

V šolskih prostorih je potrebno dosledno upoštevati preventivne ukrepe NIJZ.

Želimo vam prijeten začetek šolskega leta.

ravnateljica: Aleksandra Pobega

(Skupno 288 obiskov, današnjih obiskov 1)